Hirdetés
Versenyképes bérezést szorgalmaz az egészségügyi dolgozóknak az ombudsman
2013. 09. 24.
Az utánpótlásprogram megvalósítását, versenyképes bérezést, továbbá a magas színvonalú munkavégzéshez szükséges feltételeket és képzéseket megteremtő egészségügyi életpályamodell kialakítását szorgalmazza Szabó Máté ombudsman.
Tovább »
Nem tárt fel visszásságot az egészségügyi béremeléseknél az ombudsman
2013. 09. 24.
Átfogó vizsgálata során nem tárt fel visszásságot az egészségügyi ágazat béremelésének végrehajtásában Szabó Máté ombudsman, de jelentésében több javaslatot is megfogalmazott az érdeksérelmek megelőzésére - tájékoztatta az Alapvető Jogok Biztosa Hivatala kedden az MTI-t.
Tovább »
MESZK adatfrissítési kampány
2013. 07. 04.
2013. július 1-től minden kamarai tag számára láthatóvá tette a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) a tagnyilvántartásban szereplő, saját, személyes adatait, amelyet innentől kezdve minden kamarai tagnak magának kell karbantartania. Erre való tekintettel, most első alkalommal minden tagot kér a kamara, hogy lépjen be a nyilvántartásba, tekintse át és szükség esetén frissítse is adatait. További részletek a MESZK honlapján, az alábbi "Tovább" linkre kattintva érhetők el!

Tovább...

Jogszabályváltozások - Nem jár nyugdíj és fizetés egyszerre a közszférában
2013. 07. 01.
Az állami szférában dolgozók - a közalkalmazotti, közszolgálati jogviszonyban állók, továbbá a bírák, az ügyészek és a fegyveres szervek tagjai - nem kaphatnak nyugdíjat és fizetést is egyidejűleg júliustól.
Tovább »
Megszavazták az idei egészségügyi béremelést is rendező törvényt
2013. 06. 27.
Az egészségügyi dolgozók idei béremelését és az új orvosi, szakdolgozói bértáblát is tartalmazza egyebek mellett az a jogszabály, amelyet 235 igen és 69 nem szavazattal fogadott el szerdán az Országgyűlés.
Tovább »
Megvannak az idei év Astellas-díjas egészségügyi szakdolgozói!
2013. 06. 27.
A négy legnagyobb, egészségügyi szakdolgozó képzésben érintett hazai egyetem, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK), a Magyar Hospice Alapítvány, valamint az Országos Mentőszolgálat képviselőiből álló, kilenctagú bíráló testület közös értékelésével, majd a díjak és egyéb elismerések odaítélésével zárult a 2013-as Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója pályázat. Az idei nemes megmérettetésre rekordszámú, összesen 66 egyéni és 45 csoportos jelölés érkezett.
Tovább »
Kész az egészségügyi béremelés tervezete
2013. 06. 18.
Az egészségügyben dolgozók bérnövelését, valamint az ahhoz kapcsolódó támogatás igénybevételének a szabályait tartalmazza az a kormányrendelet-tervezet, amely a kormány honlapján jelent meg kedden.
Tovább »
Bemutatkozott az országos főápoló
2013. 05. 13.
Bemutatkozott Bagosi Gabriella országos vezető ápoló, aki hétfőtől látja el ezt a tisztséget.
Tovább »
Szócska: minden egészségügyi dolgozó kap béremelést
2013. 05. 13.
Különböző mértékben, de minden egészségügyi dolgozó kap béremelést - mondta az egészségügyért felelős államtitkár hétfőn Budapesten, a kormányszóvivői tájékoztatón.
Tovább »
Zsigó: a Fidesz az egészségügyi dolgozók oldalán áll
2013. 05. 13.
A kormány és a Fidesz az egészségügyi dolgozók oldalán áll, mindent megtesznek életkörülményeik javításáért, erkölcsi és anyagi megbecsülésükért – mondta a Fidesz szóvivője vasárnap Budapesten. Zsigó Róbert a sajtótájékoztatón köszönetét fejezte ki az ágazatban dolgozó ápolóknak a szolgálatukért.
Tovább »
Zajlik az egészségügyi szolgáltatók kiértesítése a továbbfoglalkoztatásról
2013. 05. 03.
Az EMMI Egészségügyért Felelős Államtitkárságához március végéig beérkezett 1906 továbbfoglalkoztatási kérelemből – a szakmai előterjesztés elfogadásával - 1848 esetben a Kormányzat is támogatta a továbbfoglalkoztatást. Ezáltal mindazokon a területeken, ahol az egészségügyi ellátás biztosításához szükséges a nyugdíjas dolgozók alkalmazása, a továbbfoglalkoztatás lehetővé válik. Emellett az ellátásban részvevő egészségügyi dolgozók álláshelyei azokban az esetekben is betölthetőek maradnak, amikor a dolgozó nem kérte a továbbfoglalkoztatását.
Tovább »
MESZK Szakmai Díj 2013
2013. 05. 02.
A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara az egészségügy területén kifejtett kiemelkedő szakmai és közösségépítő szakdolgozói tevékenység elismeréseként MESZK Szakmai Díj elnevezéssel pályázatot hirdet.
Tovább »
Továbbfoglalkoztatás - Az egészségügyben az érintettek július 20-ig megkapják első jövedelemkiegészítésüket
2013. 04. 30.
Július 20-ig kell megkapniuk első jövedelemkiegészítésüket azon egészségügyi dolgozóknak, akik a nyugdíjukról lemondva továbbdolgoznak az egészségügyben - derül ki a Magyar Közlöny múlt pénteki számában megjelent kormányrendeletből.
Tovább »
Továbbfoglalkoztatás - Egészségügyi államtitkárság: pontos adatok vannak az érintettekről
2013. 04. 30.
Az egészségügyi ágazatban pontos információk állnak rendelkezésre a továbbfoglalkoztatás érintettjeiről - tudatta korábban az MTI-hez eljuttatott közleményében a szakállamtitkárság.
Tovább »
Helyettes államtitkár: lesz idén is béremelés az egészségügyben
2013. 04. 19.
Lesz idén is béremelés az egészségügyben, és biztosra vehető az intézeti gyógyszerészek, a diplomás ápolók és a szakdolgozói bértábla alján lévők bérének emelése - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának helyettes államtitkára csütörtökön Siófokon, a Magyar Kórházszövetség kongresszusán.
Tovább »
Pályázat az egészségügyi szakdolgozói teljesítmények méltó elismeréséért
2013. 04. 09.
A korábbinál jóval szélesebb összefogással, az Astellas Pharma és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara mellett immár a négy legnagyobb, az egészségügyi szakdolgozó képzésben érintett egyetem részvételével indul útjára a 2013-as Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója pályázat.
Tovább »
Videó: Az ózdi kórház dolgozóinak béremeléséhez szükséges források rendelkezésre állnak
2013. 04. 04.
Szócska Miklós egészségügyi államtitkár nyilatkozott a kormany.hu-nak.
Tovább »
Facebook
Álláshirdetések
HÁZIORVOSI ÁLLÁS
2013. november 11.

Pest megyében működő egészségügyi szolgáltató társaság háziorvost, háziorvos rezidenst vagy egyéb szakorvost keres hosszútávra, főállásban, alkalmazotti jogviszonyban.

Bérezés, juttatások megegyezés szerint.

Minden további információval állunk szíves rendelkezésére.

Tel: 06 70 371 56 08


* * *

Hasznos oldalak
LEM-TRÉNER Kft.

PeZso MEDICAL Bt.

MESZK

EEKH

Magyar Ápolási Egyesület

KÖZIGÁLLÁS

NEFMI

Magyarország.hu

EEKH egészségügyi állások adatbázisa

Oldalunkat szemlézi
Hírforrásunk
MTI Hírfelhasználó
RSS
Hírek

Cikkek

Fórum
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
677 kísérlet blokkolva